BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ”Buiecii” de pe bd Independenței din Baia Mare au fost audiați și amendați de Poliția Rutieră Baia Mare

Revenim cu informații de ultimă oră despre cazul prezentat de noi în cursul zilei de 8 iunie 2021. Atunci vă prezentam imagini video înregistrate cu telefonul mobil cu ”buiecimea” șoferului unui autoturism Audi, dar și a unui amic de-al acestuia.

Astăzi polițiștii i-au condus la audieri și, la final, le-au fost înmânate și cadourile: sancțiuni contravenționale.

”Conducătorul autoturismului, un tânăr în vârstă de 21 ani, din Baia Mare a fost sancționat preventiv conform art. 95 și 109 din OUG 195/2002” a transmis IPJ Maramureș. Totodată, tânărul care era tractat cu un scaun de birou (22 ani, tot din Baia Mare) a fost și el sancționat contravențional.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: IMAGINI HALUCINANTE LA BORȘA – Localnicii au intrat cu forța în sediul Poliției. Oamenii susțin că autoritățile statului vor să mușamalizeze retrocedarea celor 17.000 hectare câștigate definitiv în instanță

Vasile Dale

EXCLUSIV: Polițiștii locali din Baia Mare dau amenzi ”pe alese”. Șofer de TIR amendat pentru o staționare de 15 minute, alți trei tir-iști din Ucraina iertați

Vasile Dale

ABSOLUT HALUCINANT: Un profesor de matematică din Sighet săltat de polițiști din școală! S-ar fi întâlnit prin mesaje cu o elevă de 11 ani într-o sală de clasă (EXCLUSIV / VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.