BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV AUDIO | COPIL VIOLAT ÎN MARAMUREȘ – Dialog halucinant între agresor și minor: “Mai mult te iubesc eu decât mama ta (…) eu tot o să mă scot”

Un caz șocant a ieșit la iveală în localitatea maramureșeană Crăciunești, comuna Bocicoiu Mare. O femeie s-a prezentat la postul de poliție spunând că fiul său, de numai 10 ani, a fost abuzat sexual de către un bărbat din localitate. A fost depusă și o plângere în acest sens, iar polițiștii maramureșeni au deschis un dosar penal.

Întreaga situație s-a schimbat, însă, în urmă cu două zile când instanța de judecată a dispus extinderea urmăririi penale a bărbatului și pentru infracțiunea de viol, acesta fiind arestat la scurt timp.

„Față de bărbatul de 49 de ani din Crăciunești, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală față de un copil de 10 ani din același sat, instanța de judecată a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la infracțiunea de viol. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Copilul era lăsat în grija familiei violatorului

Una dintre informațiile cu adevărat șocante este faptul că minorul se afla deseori în grija familiei bărbatului care l-a violat (Vasile H.), cele două familii cunoscându-se și existând un grad de încredere între ele. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ce a urmat să se întâmple.

“Te iubesc mai mult decât mama ta (…) eu oricum scap”

Unele dintre dovezile care au ajutat la arestarea bărbatului sunt două înregistrări telefonice dintre minorul de 10 ani și acesta, înregistrări pe care vi le prezentăm mai jos. Prima dintre acestea a fost efectuată înaintea depunerii plângerii penale la Poliție, iar dialogul este de-a dreptul halucinant. A doua înregistrare a fost făcută după ce Poliția a început investigațiile și cazul a ajuns în presă.

Pentru a păstra confidențială identitate minorului, vocea acestuia a fost editată.

Ce spune Parchetul

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

    Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 02.06.2021, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor  de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219, alin.(1) si alin. (2), din Codul penal, viol, faptă prevăzută de art. 218, alin. 1, alin. 2 și alin. 3 lit. a) și lit.c), Cod penalcu aplicarea dispoziţiilorart. 35, alin. (1)  din Codul Penal şi a art. 38 alin.1 Cod penal, constând în aceea că în cursul lunii aprilie-mai 2021, minorul T.V. I. A., aflându-se în grija inculpatului H.V., în timp ce se aflau la domiciliul celui din urmă, a fost supus, în mod repetat, la acte sexuale orale, precum şi la alte acte de agresiune sexuală.

   În cauză, la data de 08.06.2021, s-a dispus continuarea urmăririi penale şi luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de numitul H.V., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219, alin.(1) si alin. (2), din Codul penal, viol, faptă prevăzută de art. 218, alin. 1, alin. 2 și alin. 3 lit. a) și lit.c), Cod penal, cu aplicarea dispoziţiilor art. 35, alin. (1)  din Codul Penal şi a art. 38 alin.1 Cod penal, iar la data de 09.06.2021, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de susnumit, şi tot la aceiaşi dată Judecătoria Sighetu Marmaţiei a dispus arestarea numitului H.V. pe o durată de 30 de zile.

    Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie.

Vasile Dale/ActualMM

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Două decese anunţate de autorități. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 433

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Acuzații grave la Moisei. Localnic bătut, mașini distruse, amenințări cu moartea, lemn tăiat ilegal, intervenții ale poliției

Vasile Dale

PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Brad căzut peste o ambulanţă privată în pasul Gutâi, un bărbat s-a răsturnat cu autoturismul pe un drum forestier. Mai mulţi condamnaţi pentru infracţiuni rutiere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.