BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Percheziții la trei sigheteni bănuiți de contrabandă cu țigări ucrainene

Astăzi, 10 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Sighetu Marmației, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 39.000 de țigarete (1.950 de pachete), provenite din activități de contrabandă, în valoare de peste 24.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Acțiunile desfășurate au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, al polițiștilor Grupei Canine, criminaliștilor și polițiștilor Poliției Municipiului Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Șefa de post din Bârsana a fost reținută de procurori. Polițista a dormit în arestul IPJ Maramureș iar astăzi va fi prezentată pentru arestare preventivă (actualizare)

Vasile Dale

ÎL CUNOAŞTEŢI? / ACTUALIZARE: Se caută proprietarul unui portofel

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Tânăr din Borșa înjunghiat în fața unui local din Vișeu de Sus. Bătaia ar fi pornit de la o fată (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.