BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

RUTIERE: Trei maşini implicate într-un accident rueir la intersecţia bulevardelor Unirii şi Bucureşti. 10 bărbați depistați de polițiști în weekend care au condus sub influența alcoolului sau fără permis

Un accident rutier s-a produs în dimineaţa de luni în Baia Mare, la intersecţia bulevardelor Unirii şi Bucureşti. Probabil din cauza carosabilului ud, trei maşini au intrat în coliziune. Din fericire nimeni nu a fost rănit, doar maşinile s-au ales cu avarii.

În weekend-ul 12/13 iunie a.c., polițiștii maramureșeni au identificat în trafic 10 bărbați care au condus sub influența alcoolului sau fără permis de conducere.



Bărbații, cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani, sunt din Maramureș.

În urma testării cu aparatul etilotest șapte dintre aceștia au avut alcoolemia între 0,65 mg/l și 2,20 mg/l alcool în aerul expirat, doi au condus fără a deține permis de conducere, iar unul a condus comițând ambele infracțiuni.
Totodată, trei dintre bărbați au fost implicați și în accidente rutiere cu victime.
În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier, iar în cazul celor trei accidente rutiere au fost întocmite dosare penale și pentru vătămare corporală din culpă.

*****

În perioada, 07 – 13 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au executat acțiuni pe linia combaterii excesului de viteză, în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră.
În cadrul acțiunii au fost verificate 79 de autovehicule și au fost aplicate 69 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 46.835 lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a trei certificate de înmatriculare și a 19 permise de conducere, din care 15 pentru viteză excesivă și patru pentru efectuarea de depășiri neregulamentare.

Te-ar putea interesa si

BAIA SPRIE: Poliţiştii au depistat un autoturism cu care se transportau 900 de pachete cu ţigări de contrabandă

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: El este tânărul din Ruscova decedat după ce a plonjat cu autoturismul în barajul Somesul Cald

Vasile Dale

MOARTE SUSPECTĂ: O femeie din Băița de Sub Codru a fost găsită moartă în WC-ul unui magazin (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 15, 2021 at 8:56 am

Pfoai da ce an productiv.. numa alcoolisti si infractori.. si uite ca astia mai si provoaca accidente nu doar incalca legea.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult