BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

A PLECAT LA CULES DE CIUPERCI: Băiat de 14 ani, rătăcit în zona Chelinţa, căutat de salvamontişti. Minorul s-a întors acasă – ACTUALIZARE

Un apel prin 112 anunta disparitia unui baiat de 14 ani plecat la cules ciuperci in padurea din preajma localitatii Chelința si care nu are telefon mobil si nu cunoaste zona.
Baiatul s-a ratacit de persoana cu care era la cules iar de la ora 13.00 nu mai este de găsit.
Salvatorii montani se deplaseaza de urgenta in zona mentionata unde vor face jonctiunea cu celelalte agentii si vor porni in cautarea baiatului.
A fost pre-alertat si elicopterul de la POA Jibou care dupa ce va incheia o misiune de salvare in zona Vadu Crișului va sosi in zona Chelința pentru a acorda suport aero in actiunea de cautare – salvare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 20 iunie, ora 15.20, agențiile din cadrul S.N.U.A.U. au fost sesizate prin apel 112, de către un bărbat, despre dispariția unui minor în vârstă de 14 ani, care era plecat la cules ciuperci în zona Valea lui Victor, Chelința, Maramureș.



În prezent se desfășoară activități de căutare ale băiatului, la care participă, alaturi de alte agenții cu competență în materie, polițiști din cadrul Secției 3 Fărcașa, Ulmeni, S.A.S. Maramureș și Grupa Canină Maramureș.

De asemenea, se desfășoară activități specifice de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale, Biroul Urmăriți.

La căutări va participa şi elicopterul de la POA Jibou.

ACTUALIZARE
Minorul în vârstă de 14 ani, care s-a rătăcit într-o zonă deluroasă împădurită de la marginea localității, a revenit la domiciliu în Baia Mare, fiind în stare bună.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Elevii o iau razna în școli. După ce au aruncat scaune prin clasă, acum s-au filmat PRIZÂND … cretă! Totul la Școala Gimnazială Desești (VIDEO)

Vasile Dale

VERNISAJ: Expoziție de metaloplastie la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare

Redactie

VESTE ”BUNĂ” PENTRU BĂIMĂRENI – CASTANIADA 2022 printre gunoaie, șobolani și haite de maidanezi?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult