BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO – Impact groaznic între două mașini pe DJ184 la Cavnic – actualizare

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul județean 184 între Cavnic și Budești. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, care s-au izbit frontal. Mai multe persoane sunt rănite – trei persoane conform primelor informații.

Spre locul accidentului s-au deplasat echipajele SMURD. Traficul rutier este blocat.

ACTUALIZARE

În cazul accidentului rutier din Cavnic intervin 3 echipaje SMURD: 1 terapie intensiva mobila si 2 de prim ajutor. Au rezultat 3 victime, care in acest moment sunt evaluate de catre personalul medical.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 20 iunie, ora 16:10, polițiștii din Cavnic au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, pe D.J. 109F.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Budești, de către un bărbat de 54 de ani din Cavnic, a intrat în coliziune laterală cu un parapet metalic situat pe partea dreapta a direcției sale de deplasare.

În urma impactului, autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism participant la trafic, care circula din sens opus.

La volanul celui de-al doilea autoturism a fost identificat un tânăr de 19 ani din Ocna Șugatag.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și a unui pasager de 51 ani din Sighetu Marmației.

Victimele au fost transportate la spital de către echipaje S.M.U.R.D., în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în cazul tânărului de 19 ani, respectiv 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 54 de ani.

Totodată, șoferilor le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Traficul in zonă a fost blocat aproximativ 40 minute pe ambele sensuri până la finalizarea activității de cercetare la fața locului și înlăturarea de pe partea carosabilă a autovehiculelor implicate în accident.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: A luat foc o casă din Ungureni. Primarița cere ajutorul oamenilor

Redactie

PREMIERĂ: Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, a efectuat prima investigație Angio-CT-Coronariană, din județul nostru

Redactie

S-au urcat fără permis de conducere la volan, dar au fost depistați de polițiști

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.