BREAKING NEWSEvenimentImportant

Ghidul cumpărătorului pentru seria S21 de la Samsung

La ora actuală telefoanele Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra sunt cele mai performante telefoane mobile ale seriei S. Anul trecut compania Samsung a lăsat impresia că vrea să facă pe plac doar utilizatorului de dispozitive Ultra, utilizatorul care urmărește mereu să aibă în buzunar doar flagship-uri și care nu se mulțumește niciodată cu mai puțin. Dar anul acesta, cel puțin la prima vedere, producătorii unora din cel mai bine vândute telefoane de pe piață s-au arătat mai maleabili și au mizat mai mult pe diversitate.

Acestea fiind spuse, în 2021, în ceea ce privește această modernă linie de telefoane mobile, avem de ales dintre trei terminale fiecare cu diferite puncte forte, dar și cu puncte slabe. De aceea, dacă ai de gând să investești într-un astfel de terminal și nu știi cum să-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine, citește până la capăt acest scurt ghid și te vom lămuri.

Samsung Galaxy S21 vs Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra

Telefonul Samsung Galaxy S21 a fost lansat anul acesta pe data de 14 ianuarie, cu mult mai devreme decât ne-au obișnuit până acum producătorii acestor telefoane. Dar punem acest fapt pe seama pandemiei de Covid-19.

Precomenzile au fost preluat începând cu data de lansare, iar pe rafturile magazinelor din întreaga lume au ajuns în data de 29 ianuarie.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Dacă vrei să investești în cel mai performant telefon din această serie, atunci nu are rost să citești neapărat mai departe pentru că Samsung Galaxy S21 Ultra este telefonul ideal pentru tine. El oferă utilizatorilor săi un display foarte generos, de 6.8 inch, o baterie de 5000 mAh, de departe cele mai bune camere foto din întreaga serie, un senzor de 108 MP cu care chiar poți face fotografii la un 100x zoom, 16 GB de memorie RAM, dar și un preț destul de piperat. Singurul lucru pe care ți l-ai mai putea dori de la un astfel de telefon este mai ceva mai multă personalitate. Dar chiar și acest mic neajuns poate fi rezolvat ușor dacă investești într-un set de huse Samsung Galaxy S21 Ultra de la Itelmobile.ro.

Samsung Galaxy S21+

Telefonul Samsung Galaxy S21+ este copilul mijlociu al familiei. El are un ecran cu doar 0.1 inch mai mic decât Samsung Galaxy S21 Ultra, o baterie de 4800 mAh, un sistem de trei lentile la camera principală în loc de cinci și 8 GB de memorie RAM. Renunți la câteva funcții premium dacă alegi acest telefon în locul variantei sale Ultra, dar în același timp rămâi și cu mai mulți bani în buzunar pentru că prețurile lor diferă cu mai mult de 1000 de lei.

Samsung Galaxy S21

În final, Samsung Galaxy S21, un telefon standard care deși oferă multe avantaje nu impresionează prin nimic, mai ales atunci când îl compari cu frații săi mai mari, dispune de un ecran modest ca dimensiuni, dar foarte practic de 6.2 inch și în rest, funcții identice cu cele ale telefonului Samsung Galaxy S21+. Are totuși o baterie mai mică, de doar 4000 mAh, dar luând în calcul și ecranul său mai mic, putem spune că alegerea ei de către producători este o alegere firească. În rest, la formă și design cel puțin, cu excepția dimensiunilor, este identic cu Samsung Galaxy S21+, mai ales dacă le dotezi pe amândouă cu câte un set de huse Samsung Galaxy S21 sau huse Samsung Galaxy S21+.

Cât de mult merită să investești într-un telefon Samsung Galaxy S21?

Pentru a-ți putea răspunde corect la această întrebare, trebuie să te gândești mai întâi la cât de mult valorează banii pe care îi ai pentru tine. Dacă dispui de un buget limitat și nu-ți dorești neapărat cele mai performante funcții de pe piață, atunci un telefon Samsung Galaxy S21 varianta standard, sau cel mult un Samsun Galaxy S21+ este suficient. Dar pe de altă parte, dacă îți doești cu orice preț să fii în pas cu tehnologia și să știi că ai la degetul mic funcții de top, atunci Samsung Galaxy S21 Ultra este alegerea, mai ales că și anul acesta, ca în fiecare an, acest telefon poate fi considerat un flagship desăvârșit.

Te-ar putea interesa si

Va fi încarcerat la Penitenciarul Aiud – Cătălin Cherecheş este adus astăzi în România, sub escorta poliției

Vasile Dale

CAMPANIE ÎN BAIA SPRIE: Copiii şi-au reamintit regulile pe care trebuie să le respecte când circulă cu bicicleta

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Un maramureşean s-a răsturnat cu camionul într-un sens giratoriu din zona Halmeu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.