BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: CA-N 7 PĂCATE – Bătaie într-un local de pe strada Victor Babeş din Baia Mare

În data de 22 iunie a.c., la orele 23.32, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că la un local din municipiu are loc un scandal.

La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani din Baia Mare care prezenta vătămări corporale la nivelul membrelor superioare.

În urma verificarilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că între bărbat și alte două persoane aflate pe terasa localului, de 31 respectiv 51 de ani, avut loc un conflict spontan.

Bărbatul de 37 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Alexandra (18 ani) s-ar fi aruncat de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare după o ceartă cu părinții sau iubita (ACTUALIZARE)

Redactie

ACŢIUNEA FOC DE ARTIFICII CONTINUĂ: Sighetean prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să vândă ilegal artificii

Vasile Dale

BAC 2022 – Un candidat de la Liceul Petru Rareș Tg. Lăpuș și doi de la CN Gheorghe Șincai Baia Mare au obținut media 10 la probele scrise

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.