BREAKING NEWSRecomandate

BĂTAIE DE JOC: ÎN PLINĂ CANICULĂ – VITAL a lăsat jumătate din orașul Baia Mare fără apă potabilă

Zeci de cititori ne-au scris încă de ieri după amiază despre faptul că nu au apă la robinete. Dăm doar câteva nume ale cititori care s-au arătat revoltați de faptul că în plin COD ROȘU de caniculă (ieri, n.r.) sau COD PORTOCALIU (astăzi), firma VITAL Baia Mare face lucrări ample la rețeaua de apă a municipiului Baia Mare: Sava Dorin, Alex Horotan sau Doru Mărieș.

Culmea culmilor este faptul că abia astăzi dimineață cei de la Vital au anunțat întreruperea apei în anumite zone ale orașului. Cât despre faptul că ieri oamenii din cartierul Grănicerilor au stat fără apă la +40 de grade Celsius (cod roșu). ”Nu este apă în jumătate de Baia Mare de ieri. Vital s-a apucat de lucrări, când județul nostru este în cod roșu de căldură! Sunt deja 14 ore de când nu avem strop de apă. Bătaie de joc” este mesajul unuia dintre cititori.

”Până la ora 12.00 vor exista întreruperi în furnizarea apei sau lipsa presiunii acesteia la robinete. Vor rămâne fără apă potabilă locuitorii din Baia Mare – str. Cărămizilor, str. Forestierului, cartierul Vasile Alecsandri (cu toate străzile aferente) din Satu Nou de Sus și Satu Nou de Jos, în timp ce locuitorii din comunele Dumbrăvița, Groși (localitatea Groși și Ocoliș) și Recea (localitatea Mocira și Recea) vor avea redusă presiunea apei potabile. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere tuturor utilizatorilor afectați de aceste lucrări. Totodată ne cerem scuze pentru depășirea intervalului de timp alocat inițial pentru realizarea intervenției la conducta de DN 800”, spun reprezentanţii Vital.

Trebuie să spunem că deși au anunțat că de la ora 12 oamenii vor avea apă la robinete acest lucru nu s-a întâmplat până la ora 14.00.

Te-ar putea interesa si

Maramureșean arestat, după ce a amenințat cu cuțitul angajata unei săli de jocuri și a furat o sumă de bani

Vasile Dale

BORȘA: A produs un accident dar a fugit. Un puștan de 18 ani fără permis a ajuns cu mașina într-un gard

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 2: Maşină căzută într-o râpă la Moisei. O singură victimă, neîncarcerată

Redactie

1 mesaj

Mada iunie 25, 2021 at 6:13 pm

nici acum la ora 18 nu este apa.le as doriii eu lor sa isi creasca copiii fara apa……dar sa fie de 2 si 4 ani mai ales la tara nu la oras…..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.