Eveniment

RUTIERE: Impact între două maşini la Săliștea de Sus, accident la Călineşti provocat de un şofer beat

Azi-noapte, orele 23.58, polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Săliştea de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Liviu Doru Bindea din Săliștea de Sus, la intersecția cu strada Tătarului, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat din Săliștea de Sus a pătruns pe D.J. 186 de pe strada Tătarului efectuând manevra de mers înapoi, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 27 de ani din oraș.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 27 de ani, care a fost transportat cu un echipaj SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale
Ambilor conducători auto le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei, fără a fi posibilă testarea cu aparatul etilotest.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



Depistat cu alcoolemie la volan

Aseară, 24 iunie, ora 20.03, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Călinești, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
La fața locului, polițiștii au identificat un autovehicul orientat cu fața înspre localitatea Sîrbi, fiind oprit și care prezenta avarii în partea din față.
A fost identificat și conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani din Sighetu Marmației care a relatat verbal că în timp ce conducea autovehiculul în cauză, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din beton.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer din Republica Moldova a adormit la volanul TIR-ului și a ajuns într-un stâlp la Șomcuta Mare

Vasile Dale

ASCUNSE IN RUMEGUS DE DOI MARAMURESENI: 5 milioane de țigarete de contrabandă descoperite de vameși ajutați de câinele Speedy (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Accidente rutiere în Sălsig și Târgu Lăpuș. Șoferi beți sau fără permis prinși pe șoselele din județ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult