Eveniment

MANDAT EUROPEAN: Bărbat din Baia Mare, urmărit internațional, depistat de polițiștii maramureșeni

foto http://gazetadebistrita.ro/

Ieri, 24 iunie, în urma executării unor activități specifice, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Biroul Urmăriri, au identificat un bărbat de 32 de ani din Baia Mare, pe numele căruia a fost emis de autoritățile judiciare din Franta, un mandat european de arestare.
Acesta este cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt.
Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.
Totodată, ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă, iar aceasta dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru de 30 zile.

Două mandate de executare a pedepsei închisorii puse în executare de polițiști

Ieri, 24 iunie, polițiștii din Șomcuta Mare au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat de 47 de ani din Valea Chioarului.
Acesta este condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.
De asemenea, polițiștii din Borșa au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Tribunalul Maramureș, pe numele unui tânăr de 25 de ani din Borșa.
Acesta este condamnat la 8 ani și 2 luni închisoare în regim de detenție sub aspectul comiterii infracțiunilor tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Bărbații au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

Te-ar putea interesa si

CONFLICT CAUZAT DE ALCOOL: Un bistriţean de 18 ani, înjunghiat de un bărbat din Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Mincinosul zilei – Dan Ivan, senator USR PLUS

Redactie

EXCLUSIV FOTO: SCENE ȘOCANTE ÎN BAIA MARE – O fată de 18 ani aproape dezbrăcată s-a automutilat în stradă. Inițial afirmase că ar fi fost urmărită

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.