BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Turiști din Cluj sinistrați pe Valea Vaserului în cabanele Ocolului Silvic Vișeu de Sus. Viitura a distrus linia ferată a Mocăniței

Avem informații și imagini noi de pe Valea Vaserului, Vișeu de Sus, Maramureș. În zona stației Făina a bătrânei Mocănițe sunt două cabane ce aparțin Ocolului Silvic Vișeu de Sus (Direcția Silvică Maramureș).

Înainte de emiterea codurilor roșii de furtuni și fenomene extreme în zona Vișeu de Sus – Borșa, mai mulți turiști din Cluj urcaseră cu Mocănița pe Valea Vaserului. Aceștia s-au cazat la Cabanele ”Vaser” și ”Făina”. Imobilele au fost înconjurate de ape însă fără a intra în imobile.

Au existat informații neoficiale că acolo s-ar fi cazat mai mulți politicieni din București. Aceste informații au fost infirmate oficial de către directorul Direcției Silvice Maramureș, Daniel Alexandru Paicu.

”La cabana sunt cazați turiști dar nu sunt din categoria menționată de dvs. Sunt simplii turiști români din Cluj Napoca. Nu sunt stresați deloc. Vor putea coborî spre Vișeu de Sus din câte am înțeles mâine (duminică, n.r.) Tot de mâine am înțeles că își va începe din nou și traseul turistic al Mocăniței. De astăzi s-au început lucrările la linia ferată afectată de viitură” ne-a declarat în exclusivitate Daniel Alexandru Paicu, șeful Direcției Silvice Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Apel pentru o campanie decentă!

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un utilaj care spăla străzile din Baia Mare a luat foc pe strada Melodiei

Vasile Dale

SĂCEL: S-a ales cu dosar penal pentru conducere cu permis fals

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.