BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE: SIGHET – Tânăr izbit în plin pe trecerea de pietoni în centrul orașului. Șoferița vinovată a încercat să ofere bani victimei pentru a nu anunța Poliția


Un accident de circulație s-a petrecut în această dimineață în municipiul Sighetu Marmației în dimineața zilei de 26 iunie a.c.

O șoferiță neatentă, aflată la volanul unui autoturism marca Opel, a lovit în plin un tânăr ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni în față la Pompieri.

Accidentul s-a produs imediat după ora 9:00. În urma impactului, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost proiectat la o distanță de câțiva metri de autoturism, căzând pe asfalt cu spatele. În urma accidentului, tânărul a suferit mai multe traumatisme la spate, coaste și,cel mai grav, la un picior.

Potrivit declarațiilor a doi martori pentru Sighet 247, imediat după accident, șoferița i-ar fi oferit tânărului accidentat suma de 200 de lei ca să nu reclame accidentul. Văzând că acesta nu este de acord, aceasta a plusat suma la 500 lei, ulterior la 750 lei. Tânărul accidentat nu a acceptat banii și s-a deplasat la spital, simțindu-se rău, fiind însoțit de cei doi martori.

La spital s-a deplasat și un echipaj de poliție, care a notat numele celor doi martori, Martorii au declarat pentru Sighet 247 că polițiștii le-au spus că nu vor fi audiați decât dacă victima depune plângere scrisă la poliție.

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere la IPJ Maramureș cu privire la cele relatate în articol.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș:

Azi, 26 iunie, ora 09.00, polițiștii din Sighetu Marmației, au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bogdan Vodă din municipiu s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de către o tânără de 25 ani din Sighetu Marmației, a accidentat un pieton de 23 ani din Giulești, aflat în traversarea străzii pe marcajul de trecere pentru pietoni.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a tânărului, acesta fiind transportat de către conducătoarea auto la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Ulterior le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa Sighet 247.ro.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Acțiune informativ-preventivă în contextul noilor modificări legislative în domeniul prevenirii infectării cu Sars-Cov2

Redactie

EXCLUSIV INCREDIBIL: Două minore de 13 și 14 ani din Sighetu Marmației și-au înscenat răpirea. Au fost găsite în munți lângă Borșa la ”iubițel”

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Grav accident, cu o victimă, la Romaniţa. Trafic îngreunat

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 26, 2021 at 9:27 pm

Daca-i propunea o m*(e poate scapa… lasand mistoul la o parte, se pare ca de la caldura nu le functioneaza creierul tare bine unora si uita de acordarea de prioritate, merg ca vacile in turma, drept inainte, stanga dreapta nu conteaza..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.