BREAKING NEWSImportantRecomandate

AJUNGEM CA ÎN SECTORUL LUI CLOTILDE? În weekend în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare ghenele mustesc de gunoi și dau pe-afară

Cititorii noștri stăpânii noștri! Drept urmare în numele cititorilor care ne-au stris dar ne-au trimis și imagini foto tragem un semnal de alarmă către autoritățile locale ale municipiului Baia Mare: cartierul Vasile Alecsandri poate deveni ”surioara mai mică” a sectorului 1 din București, sector păstor de USR-ista Clotilde. Acolo ”războinica” primăriță se bate cu… nimeni nu știe cu cine, nici măcar ea, și a uitat de problemele cetățenilor lăsându-i îngropați la propriu în gunoaie.

Ei bine, așa cum spuneam mai sus, cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare este (cel puțin astăzi) ca o ”surioară” mai mică a sectorului 1.

”În fiecare duminică ghenele de gunoi sunt arhipline. Pur și simplu nu ai unde să arunci gunoiul. Oamenii sunt nevoiți să îl așeze frumos lângă tomberoane. Cât credeți că sta așa? 10 secunde. Apoi este desfăcut, controlat și împrăștiat în stradă de oameni binevoitori. Iar șobolanii colcăie prin zona respectivă. Oare chiar nimănui nu îi pasă de acest cartier? Eu nu înțeleg de ce nu se ridică gunoiul zi de zi” ne-a scris unul dintre cititori.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: Primarul anunță că se va reabilita și consolida drumul Valea Râului din oraș

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER PE DN1C: Două maşini avariate la ieşirea din Recea. O FEMEIE RANITA (ACTUALIZARE/GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT LA CRĂCIUNEŞTI / ACTUALIZARE: Patru răniţi, trei victime încarcerate în urma unui accident petrecut pe DN 18. Ce spun poliţiştii (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.