BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Un individ de etnie rromă filmat cum fură o bicicletă din cartierul Vasile Alecsandri

Camerele de supraveghere au suprins un bărbat de etnie rromă care a furat o bicicletă din scara unui bloc din zona cartierului Vasile Alecsandri din Baia Mare. Totul s-a întâmplat astăzi în jurul orei 13.30.

Pe imagini se vede cum bărbatul traversează liniștit o parcare, intră în scara blocului iar de acolo iese cu bicicleta. El pleacă liniștit fără să fie îngrijorat că îl va vedea cineva.

Oamenii din zonă spun că numărul furturilor din a crescut pe străzile din cartierul amintit. ”Chiar dacă le legăm cu lanțuri tot ni le fură. Pur și simplu suntem nevoiți să ne ducem bicicletele în apartamente. Nu este posibil așa ceva” ne-a scris un cititor.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Violatorul de minore din Vişeu de Sus, prins şi extrădat în România

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Doi turişti polonezi, surprinşi de o avalanşă în Munţii Rodnei. De fapt, unul dintre ei a căzut 30 m într-o râpă (actualizare)

Redactie

A DISPĂRUT DE ACASĂ / ACTUALIZARE: Bărbatul în vârstă de 28 de ani din Handalu Ilbei căutat cu disperare de familie şi prieteni s-a întors după două zile

Vasile Dale

2 mesaje

mo iunie 27, 2021 at 8:26 pm

Combinatul e departe de Kaufland 2!

Raspunde
Menumorut Pardailan iunie 28, 2021 at 12:56 pm

Ce soc, nu-mi vine sa cred asa ceva, dar uite ca se intampla. Poi voi nu stiti ca legenda spune ca de cate ori un hetnic din asta se naste, o bicicleta dispare?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.