Sara Nicole Sitar, jucătoarea celor de la Clubul Sportiv “Sport Club Calin” Baia Mare, și Călin Munteanu, de la CSM Unirea Slobozia, sunt noii campioni ai României, după ce au câștigat probele de simplu la Campionatele Naționale Individuale de Vară U10.

Organizată de FRT pe terenurile Centrului Național de Tenis din București, competiția din acest an a avut la start pe cei mai buni jucători de la această categorie de vârstă, iar favoriții și-au respectat condiția.

Cap de serie nr. 1 în turneul de simplu al fetelor, Sara Sitar a jucat în finală împotriva favoritei nr. 7, Eva Bulai, de la LPS Mircea Eliade București. Jucătoarea din Baia Mare, care este și pe locul 1 în clasamentul FRT la 10 ani, a câștigat cu 4-1, 4-1. În finala mică, pentru locul trei, Brândușa Roxana Dumitru, de la TC Sun Alba Iulia, cap de serie nr. 6, a trecut cu 5-3, 4-1, de Maria Petrache Bozu, de la TC Enache București.

Directorii de turneu pentru aceste Campionate Naționale au fost antrenorii federali Gabriel Moraru și Andrei Mlendea.

Arbitrul principal a fost Cristian Ștefan, ajutat pe tot parcursul competiției de arbitrii Oana Irimescu, Corina Toader, Tudor Antonescu, Cornel Chivaru și Stelică Mușat.

Sursa: Federația Română de Tenis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.