BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO CITITORI: Copac căzut pe DN18 la Dumbrăvița. Accident și la Petrova, amenzi la Sighetu Marmației

Mai multe evenimente au fost surprinse de cititorii noștri pe drumurile din județul Maramureș. În zona ”pod Dumbrăvița” un copac s-a rupt și a căzut blocând ambele sensuri ale drumului național 18 B. Traficul a fost blocat mai bine de 30 de minute, până când s-a intervenit cu drujbele pentru a îndepărta copacul de pe partea carosabilă.

La Petrova, pe drumul național 18 un șofer și-a făcut praf autoturismul. Acesta din cauza vitezei probabil a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în decor. Din fericire atât șoferul cât și un al tânăr pasager au scăpat teferi. Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto rezultatul fiind zero.

În fine, la Sighetu Marmației, o șoferița a oprit vehiculul neregulamentar. Un echipaj al poliției a fost în zonă și i-a aplicat o sancțiune contravențională.



Dacă ați surprins imagini foto sau video cu evenimente petrecute pe drumurile din Maramureș le așteptăm pe adresa de email: [email protected].

Te-ar putea interesa si

DOSARE PENALE PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE: Minoră de 15 ani la volan, accident provocat de un tânăr beat şi fără permis la Vişeu de Sus

Redactie

BÂRSANA: Un tânăr de 23 ani și fratele lui de 16 ani au fost bătuți iar minorul a fost lipsit de libertate. 3 localnici reținuți

Vasile Dale

EXCLUSIV – CINE MINTE? Primarul anunță că a început testarea angajaților pentru COVID-19, directorul Spitalului Sighet spune că doar mâine (captură informare angajați)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult