BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GALERIE FOTO, VIDEO: Accident grav pe DN1C în zona podului de la Lăpuşel (actualizare)

Un grav accident s-a produs în această după-amiază pe DN 1C, în zona podului de la Lăpuşel. Inexplicabil, şoferul unui autoturism a părăsit şoseaua prin dreapta şi s-a răsturnat pe câmp. La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi de poliţie.

ACTUALIZARE

Un bărbat de 71 ani aflat la volanul unui auto a intrat în coliziune cu marginea unui podeț. A fost transportat la spital, dar a refuzat internarea. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 28 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs din direcţia Recea către Lăpuşel.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 71 de ani din Recea, din motive necunoscute, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, a rulat prin şanţul din partea dreaptă şi a  intrat în coliziune frontală cu marginea unui podeţ, după care a fost proiectat prin gardul de plasă de sârmă împrejmuitor al unui imobil, oprindu-se parţial cu spatele în curtea imobilului. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, fiind preluat de echipajul S.M.U.R.D. care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constatin Opriş” Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a refuzat internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi i-au fost recoltate  probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Patru victime, printre care doi minori, în urma unui impact între două mașini pe str. Oltului

Redactie

EXCLUSIV – CUTREMURĂTOR: Piciorul drept al lui Raul va fi amputat. Medicii nu l-au putut salva. Tânărul a aflat și despre decesul soției sale

Vasile Dale

RUTIERE: Accident rutier în Săliștea de Sus: implicaţi un autoturism şi un moped. Mai mulţi maramureşeni depistaţi băuţi la volan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.