BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

DIN GELOZIE – Maramureșean, în vârstă de 24 ani, înjunghiat de fostul iubit al actualei lui iubite. Maramureșean și el

Potrivit surselor PortalCJ, un bărbat din județul Maramureș l-a înjunghiat pe actualul iubit al fostei prietene din gelozie, în cartierul clujean Mănăștur. Întâmplarea a avut loc în cursul zilei de luni, în plină stradă.

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 13.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

În fapt, în jurul orei 13.50, în urma unor discuții în contradictoriu între un tânăr, de 24 de ani, din județul Maramureș și alt tânăr, din același județ, primul l-ar fi lovit în zona corpului cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior fugind de la fața locului.

În urma activităților informativ- operative, în jurul orei 14:45, tânărul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca.

În prezent, sunt desfășurate activități, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs agresiunea și pentru încadrarea juridică a faptei.

Tânărul din județul Maramureș care a înjunghiat un alt bărbat din Maramureș în cartierul clujean Mănăștur, a fost reținut de către polițiști. Cuțitarul urmează să fie prezentat unității de parchet pentru a-și primi pedeapsa.

Sursa: PortalCJ.ro.

Te-ar putea interesa si

ÎN DOAR DOUĂ ZILE ÎN MARAMUREŞ: Şapte dosare penale pe numele unor bărbaţi depistaţi drogaţi sau băuţi la volan

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Microbuzul şcolar din Bârsana, lovit de o maşină. 10 elevi au scăpat teferi

Redactie

VIŞEU DE SUS: O fetiţă de doi ani a fost aruncată din maşină prin parbriz. Accidente la Pribileşti şi Lăpuş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.