Eveniment

GALERIE FOTO: Bărbatul care ar fi ucis un sătmărean cu TIR-ul în Iojib, prins în Austria!

Presupusul autor al accidentului mortal produs astăzi în județul Satu Mare, în localitatea Iojib, a fost prins. Potrivit informațiilor PresaSM, ar fi vorba despre un bărbat din județul Maramureș, care se afla la volanul unui TIR. Acesta a reușit să iasă din țară pe la PTF Petea, fiind oprit de către poliția din Austria, susțin surse din cadrul Poliției de Frontieră.

Potrivit informațiilor PresaSM, conform procedurilor criminalistice, de pe vehicul s-au prelevat probe biologice. Dacă testele ADN vor indica faptul că probele coincid, șoferul ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta ar putea fi plasat și în arest, dacă se dovedește că era conștient că a lovit o persoană și a fugit.

Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 02.00, pe Drumul Național 1C, între localitățile Iojib și Apa, atunci când șoferul unui vehicul a accidentat mortal un sătmărean, în vârstă de 85 de ani, din localitatea Iojib Vii, care circula aparent pe marginea drumului. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregului complex de împrejurări care a dus la decesul bărbatului.

Ce spune Poliția: ”La data de 29 iunie a.c, în jurul orei 2.00, polițiștii sătmăreni s-au sesizat din oficiu despre faptul că în localitatea Iojib a avut loc un eveniment rutier, soldat cu decesul unui bărbat, de 85 de ani, din comuna Iojib. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și a identificării conducătorului auto și a autovehiculului implicat”.

ACTUALIZARE – IPJ SATU MARE

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Satu-Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza localității Iojib, ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu decesul unui bărbat.

Din verificările efectuate, a reieșit că, după producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma cooperării polițienești internaționale, între polițiștii români și cei austrieci, a fost identificată, pe teritoriul Austriei, persoana bănuită că s-ar fi aflat la volanul autovehiculului implicat în evenimentul rutier.

Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Bistrița- Năsăud.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest de către autoritățile austriece, rezultatul fiind negativ.

Totodată, au fost prelevate probe biologice de pe autovehicul, urmând a fi expertizate.

Cercetările continuă în cauză sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Te-ar putea interesa si

A FOST IDENTIFICATĂ LA SCURT TIMP: O şoferiţă a accidentat un pieton, apoi a părăsit locul faptei

Vasile Dale

ALCOOLUL NU LE-A PURTAT NOROC: Trei bărbaţi, care conduceau în stare de ebrietate, s-au ales cu dosare penale

Vasile Dale

VIDEO/FOTO: Gospodăria unei mame văduve cu doi copii din Tăuții de Sus a ars ca o torță azi noapte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.