BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

PETROVA / ACTUALIZARE: O gospodărie a ars ca o torță (FOTO/VIDEO)

Incendiu violent azinoapte în Petrova, Maramureș. Pompierii militari din Vișeu de Sus au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei gospodarii din Petrova.

Focul a izbucnit la acoperișul imobilului cu etaj iar intervenția a fost dificilă din cauza flacarilor violente.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Cauza izbucnirii focului este în curs de stabilire.

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREŞ

Pompierii militari din cadrul Secției Vișeu de Sus au fost solicitați astăzi, în jurul orei 01:30, să intervină în localitatea Petrova, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Militarii s-au deplasat la locul intervenției cu 2 echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Pentru lichidarea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Petrova. Focul a distrus acoperișul din lemn pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați și a degradat cele patru încăperi de la etaj. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric al unui cablu defect.

Te-ar putea interesa si

EROARE SAU SCĂPARE? – Ministerul Sănătății a publicat date conform cărora Maramureșul este în scenariul ROȘU. Apoi le-a șters imediat

Redactie

UNTOLD caută designeri talentați pentru zona de fashion din festival

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Motociclist accidentat mortal lângă bisericuţa de lemn de pe Republicii din Baia Mare de o maşină de poliţie (FOTO-VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.