Eveniment

CONTRABANDĂ: Maramureşean prins cu maşina ticsită cu ţigări

164.000 de țigarete au fost ridicate, în vederea confiscării, de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, ieri, 29 iunie.

La data de 29 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au oprit pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 25 de ani, din județul Maramureș.



În autovehicul se mai afla un pasager, de 39 de ani, tot din județul Maramureș.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoutilitară 164.000 de țigarete, de proveniență Ucraina, în valoare de aproximativ 131.000 de lei, fără documente legale de proveniență.

Întreaga cantitate de țigarete cât și autoutilitara au fost ridicate, în vederea confiscării.

Cazul se află în instrumentarea polițiștilor de investigare a criminalității economice, care continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Aceștia au dispus reținerea pentru 24 de ore a pasagerului autoutilitarei, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Infracțiune silvică constatată în flagrant delict de polițiștii din Negreşti Oaş. Un maramureşean s-a ales cu dosar penal

Redactie

GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN JUDEŢUL SATU MARE: Betonieră din Maramureş, impact puternic cu un camion. Şofer încarcerat (FOTO)

Vasile Dale

A AJUNS DUPĂ GRATII: Traficant de droguri, prins în Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult