BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / FOTO, VIDEO: Urşii au făcut prăpăd la Repedea. Animalele localnicilor ucise azi-noapte

Atacuri fără precedent la Repedea. Urşii au data iama în gospodăriile oamenilor a doua oară în decurs de patru zile. Două animale au fost ucise.

Gavrilă Bor, preşedintele Asociaţiei de Vânători 7 Repedea, ne-a precizat faptul că în ultimele 4 zile la Repedea au avut loc 2 atacuri ale urşilor. Primul a avut loc în zona Pietriceaua unde la o stână ursul a ucis o vacă pe care ulterior a târât-o în pădure. “Am crezut că e doar un atac ocazional. Numai că azi-noapte, într-o altă zonă a localităţii Repedea – zona Vinderel – ursul a atacat din nou. O altă vacă a fost sfâşiată şi târâtă în pădure. Noi nu am avut astfel de incidente până acum. În zona noastră nu ar trebui să avem urşi, doar din cauza Ministerului Mediului, am inventariat 40 de urşi în zona noastă. Vă închipuiţi ce înseamnă asta? E o chestiune de timp până vom avea şi victime omeneşti. Oamenii ne cer ajutorul însă noi suntem legați de mâini și de picioare. Nu putem face absolut nimic”.

În urma celor 2 atacuri, azi, la ora 10.00, va avea loc o şedinţă la Primăria Repedea, la care vor participa păgubiţii, gestionarul fondului cinegetic, reprezentanţii Gărzii Forestiere şi Gărzii de Mediu. În urma acestei şedinţe se vor decide paşii care vor trebui urmaţi pentru a preîntâmpina astfel de atacuri în zonă.Atenţie, imagini cu puternic impact emoțional!

Vom reveni cu imagini video

Te-ar putea interesa si

FOTO: Canalizarea la Dăneștii Chioarului aproape de finalizare

Vasile Dale

EXCLUSIV / MEDIC ACUZAT DE MALPRAXIS: O familie acuză medicii unei clinici private: ”Au omorât primul nostru copil!”

Vasile Dale

Acțiunile polițiștilor maramureșeni în perioada Sărbătorilor pascale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult