BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV ACCIDENT DN1C: A fentat a doua oara moartea. Un italian a ațipit la volan și s-a izbit cu mașina de un parapet între Satulung și Șomcuta Mare (galerie foto)

Azi, 30 iunie, orele 12.46, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 1C s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 71 ani, cetățean italian, a condus un autoturism din direcția Baia Mare spre Dej și a intrat în coliziune cu un parapet metalic, aflat în partea stângă a direcției de mers. În urma impactului, autoturismul s-a răsucit pe partea carosabilă și s-a oprit cu autoturismul în șanț cu fața spre Satulung.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului rutier.

CITESTE AICI:

Te-ar putea interesa si

RONA DE JOS: Un bărbat și-a amenințat sora și mama cu moartea. Avea un cuțit în mână

Vasile Dale

TRAGEDIE LA NEGREȘTI-OAȘ: Un copil de 13 ani a murit strivit de un TIR. Era pe bicicletă (foto)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Salvamontiştii montani, solicitaţi în zona Şugău pentru salvarea unui cioban care a băut soluție pentru deparazitarea oilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.