Cu țigara în gură și cu o atitudine reprobabilă, o sătmăreancă și-a bătut copilul live pe o rețea de socializare. Imaginile au ajuns în posesia jurnaliștilor, care au anunțat imediat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, respectiv Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Satu Mare.

Directorul DGASPC Satu Mare, Mariana Dragoș, respectiv purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, comisarul Candrea-Ținca Cadina, au declarat pentru PresaSM că în cauză s-a deschis deja o anchetă.

Sătmăreanca urmează să fie identificată și audiată, pentru a se stabili situația concretă. Potrivit informațiilor PresaSM, zeci de persoane, dar și soțul/concubinul femeii i-au atras atenția în mod repetat să înceteze. Numind-o și ”depravată”, dar aceasta l-a amenințat, tot LIVE, că va face un ”gest necugetat” dacă nu o lasă în pace.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! CLICK PENTRU A VEDEA IMAGINILE VIDEO.

Update:

Polițiștii au identificat-o pe sătmăreanca care și-a bătut copilul, în vârstă de doar șase ani. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 29 de ani, din comuna Pomi, județul Satu Mare. Pe numele femeii s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de către femeie a infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.