BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SUPERB: Centrul orașului Vișeu de Sus a fost reabilitat. Viceprimarul Marius Grad își dă tot interesul pentru comunitatea vișeuoană (galerie foto)

”Un proiect frumos dus la bun sfârșit !!! Vă asigur că urmează și alte proiecte importante pentru bunăstarea orașului nostru!!!” este mesajul pe care viceprimarul orașului Vișeu de Sus, Marius Vasile Grad, l-a postat pe rețelele de socializare.

Și chiar așa este. Centrul orașului Vișeu de Sus arată extrem de frumos. Zona centrală a fost reabilitată și renovată. La fel și parcul din centrul orașului.

„Am economisit foarte mulți bani din bugetul local pentru că am lucrat foarte mult cu asistații sociali dar și cei ce prestează muncă în folosul comunității. Este un proiect frumos iar zona centrală a orașului nostru arată foarte frumos. Vreau să vă mai spun că urmează proiecte importante pentru orașul nostru. Trebuie să precizez și colaborarea foarte bună pe care eu în calitate de viceprimar o am cu primarul orașului Vișeu de Sus” ne-a declarat viceprimarul Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

MINCIUNA CONTINUĂ: 10 confirmați pozitiv la Leordina. Școala începe VERDE. Un angajat confirmat pozitiv după marea dezinfecție a DSP Maramureș

Redactie

ACTUALIZARE: A plonjat cu masina in Cisla, langa sediul Politiei. Doua victime (galerie foto)

Vasile Dale

BILANŢ OFICIAL 25 MARTIE: 144 de noi cazuri de infecție cu coronavirus în România. S-a ajuns la 906 cazuri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult