BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SUPERB: Centrul orașului Vișeu de Sus a fost reabilitat. Viceprimarul Marius Grad își dă tot interesul pentru comunitatea vișeuoană (galerie foto)

”Un proiect frumos dus la bun sfârșit !!! Vă asigur că urmează și alte proiecte importante pentru bunăstarea orașului nostru!!!” este mesajul pe care viceprimarul orașului Vișeu de Sus, Marius Vasile Grad, l-a postat pe rețelele de socializare.

Și chiar așa este. Centrul orașului Vișeu de Sus arată extrem de frumos. Zona centrală a fost reabilitată și renovată. La fel și parcul din centrul orașului.

„Am economisit foarte mulți bani din bugetul local pentru că am lucrat foarte mult cu asistații sociali dar și cei ce prestează muncă în folosul comunității. Este un proiect frumos iar zona centrală a orașului nostru arată foarte frumos. Vreau să vă mai spun că urmează proiecte importante pentru orașul nostru. Trebuie să precizez și colaborarea foarte bună pe care eu în calitate de viceprimar o am cu primarul orașului Vișeu de Sus” ne-a declarat viceprimarul Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Arde pădurea Prislopului

Vasile Dale

CĂUTĂRI DISPERATE / ACTUALIZARE: Un copil de 11 ani este căutat de scafandri în balastiera de la Câmpulung la Tisa. Băieţelul a fost găsit, fiind resuscitat de mai bine de patru ore, dar a decedat (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO – Incendiu violent pe Craica. O locuință și anexele au ars în totalite (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.