Important

ÎN SIGURANȚĂ: Jandarmii maramureşeni, la datorie în weekend

Jandarmii maramureșeni vor executa misiunile specifice, atât independent cât și în cooperare cu polițiștii, vor informa şi îndruma cetățenii cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul mai multor manifestări religioase și sportive ce vor avea loc pe raza județului nostru în această perioadă.
Începând de astăzi și până duminică, zilnic începând cu orele 09:00, în Piaţa Milenium din municipiul Baia Mare se va desfăşura evenimentul sportiv ,,Baia Mare Urban Sports – Volley. Sâmbătă începând cu orele 12:00 și duminică începând cu orele 08:00, în zona localității Băiuț va avea loc competiția automobilistică „Hard Enduro Maramureș 2021”.
De asemenea, sâmbătă și duminică începând cu orele 09:00, în zona Complexului Turistic Borşa va avea loc evenimentul sportiv ,,Rodne Sky Race”. În parcul ,,Grădina Morii” din Sighetu Marmației, sâmbătă și duminică începând cu orele 09:00 se va desfășura ,, Turneu de fotbal pe plajă”.
Duminică, începând cu orele 06:30 în comuna Lăpuș va avea loc Hramul Mănăstirii „Nașterea Maicii Domnului” iar de la ora 18:00, pe stadionul din localitatea Moisei se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Zorile Moisei – Recolta Săliştea de Sus.
Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, să respecte măsurile stabilite prin legislația în vigoare, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul efectivelor aflate în dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Te-ar putea interesa si

EDITORIAL: Cum stăm cu demnitatea și onestitatea, domnilor?

Redactie

TRIST, DAR ADEVĂRAT: Tinerii absolvenți de Medicină vor să profeseze în România, dar nu sunt ajutați de Ministerul Sănătății

Vasile Dale

Estimări meteo pentru următoarele 4 săptămâni (11 octombrie – 8 noiembrie)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult