Important

Vacanță în siguranță: jandarmii montani, alături de copii

Jandarmii maramureseni continuă activitățile în cadrul campaniei preventiv-educative ,,Vacanță în siguranță”. În cursul zilei de ieri, 1 iulie, jandarmii montani de la Șuior au desfășurat activități specifice cu un grup format din 60 de copii din cadrul asociației sportive SmartSports din Baia Mare.
Copiii s-au bucurat de venirea jandarmilor și s-au întrecut în răspunsuri la întrebările jandarmilor despre cum să fie în siguranță, pe munte și nu numai.

Acestora le-au fost prezentate aspecte cu privire la atribuţiile ce revin jandarmilor montani, dotarea specifică Jandarmeriei Montane, zona de responsabilitate ce revine Postului Montan de Jandarmi Șuior, reguli de conduită în mediul montan şi protejarea acestuia, tehnici esenţiale de supravieţuire, dotarea minimă obligatorie pe un traseu montan, locul recomandat pentru instalarea unei tabere, precum şi elemente de bază ce trebuie respectate pe timpul deplasărilor pe munte. De asemenea, le-au prezentat măsurile de siguranță personală și modalitățile de reacție, astfel încât să nu devină victime
Campania preventiv – educativă „Vacanţa în siguranţă” va continua pe toată perioada vacanţei de vară iar în cadrul acesteia vor avea loc întâlniri atât cu elevi din judeţul nostru cât şi cu cei care se află în tabere organizate şi sunt în vizită în Maramureş.

Te-ar putea interesa si

DEZBATERI: Despre bullying și cyberbullying cu polițiștii de la Biroul Siguranța Școlară și Compartimentul Prevenire

Redactie

Programul Maramureş Balloon Fiesta, ediţia a şasea

Vasile Dale

Jandarmii maramureşeni continuă activitățile preventiv-educative în școli

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult