BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

CITITORI: ÎN TĂCERE – Nu se mai prelungesc contractele de închiriere-concesiune pentru terenurile ocupate de garaje (VIDEO)

Așa tacit, în ședința ordinară din 30 iunie 2021 a fost votată în unanimitate proiectul nr 20 privind respingerea cererii de prelungire a contractelor de închiriere concesiune pentru terenurile ocupate de garaje și parcări acoperite.

Cea mai arzătoare și singura problemă a municipalității este rezolvată ! Mulțumim domnilor consilieri locali pentru votul vostru prompt.

Semnat, de un  grup de plătitori de taxe și impozite proprietari de garaje cu acte în regulă.
Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: CADAVRU NEIDENTIFICAT DESCOPERIT INTR-UN SANT LA HIDEAGA

Vasile Dale

VIDEO: Aerodromul Baia Mare luat cu asalt de sute de copii. Surprize uriașe de Ziua Internațională a Copilului

Vasile Dale

AGRESIUNI DOMESTICE PE BANDĂ RULANTĂ ÎN JUDEŢ: O sigheteancă bătută de iubit. Alte patru ordine de protecţie emise în acest week-end

Vasile Dale

2 mesaje

mo iulie 3, 2021 at 2:31 pm

E, si cu cei ce parcheaza pe cate 2 locuri de parcare nu faceti niic? aia-s ok?

Raspunde
George iulie 7, 2021 at 12:27 pm

dupa vizionarea filmarii, „traducerea” este urmatoare: “D-le, toți proprietarii de garaje le-au construit abuziv, nu exista proprietar care si l-a cumparat cu mii de euro, deci sa fie toți in aceeași oala si ne simplificam viata, d-le! N-avem bani sa construim in următorii 50 de ani alte parcări, dar macar le luam bani ăstora fără contracte (ca nu le mai prelungim!) ca unora care fac afaceri pe terenul concesionat. Auzi, ne pot da in judecată? Nu!? Gata, votam! In plus, câștigam electorat dintre cei mai mulți, fără garaje, din cei care sunt de acord sa moara capra vecinului. Cati suntem? Unanimitate! Bravo noua!”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult