BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO / VIDEO CITITORI: Locuitorii din Hideaga se plâng că din cauza lucrărilor la drum grădinile lor sunt inundate

Primim din partea unor cititori din Hideaga imagini realizate în curţile şi grădinile inundate. Oamenii se plâng că lucrările la drumul din localitatea lor au fost făcute anapoda, iar când plouă abundent curţile lor se inundă.

„Bună ziua! Nu știu exact unde să transmit această informație, dar dacă se poate aș dori să ajungă la autoritățile responsabile. Datorită lucrărilor efectuate la drumul din loc Hideaga, com. Satulung, cei care se ocupă de drum au acoperit șanțurile de vreo 2 luni. În cursul zilei de ieri au săpat puțîn, deși nu există tuburi sau poduri prin care să se scurgă apă.

Datorită ploilor din ultima perioada, toată apă se scurge în curți , la fel se întâmplă cu toată apă care curge de pe deal (noi locuim în zona către Coltirea). În ritmul acesta riscăm să fie inundate curțile și grădinile. Va atașez câteva poze și video. Mulțumesc”, scriu cititorii noştri.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Coliziune între două autoturisme pe bd. Decebal (actualizare)

Redactie

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Apartamentul unor băimăreni a fost spart. Hoţii au folosit spray lacrimogen în momentul în care au fost surprinşi de proprietari – FOTO (POSIBIL UNUL DINTRE HOŢI)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Al 18-lea decedat de la începutul războiului – Un ucrainean găsit mort în albia râului Tisa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.