BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

GALERIE FOTO: Două maşini, implicate într-un grav accident la Târgu Lăpuş. Accident şi pe Dura (actualizare)

Un acident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă la Târgu Lăpuş. Din primele informaţii reiese că pe strada Ţibleşului două autoturisme au intrat în coliziune rezultând o persoana ranita – încarcerata). La faţa locului intervin echipaje de pompieri şi SMURD.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 3 iulie a.c., în jurul orei 18, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul județean 109F.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 55 ani din Târgu Lăpuș, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicul, condus din sens opus de o femeie de 42 ani din Cupșeni.

În urma impactului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni corporale, fiind transferată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii de 42 ani, iar în cazul bărbatului rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.


Un alt accident rutier s-a petrecut în această seară pe DE 58, între Baia Mare şi Tăuţii Măgherăuş, pe dealul Dura, fiind implicat un autoturism, rezultând un rănit).

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victima a suferit răni ușoare, dar nu a rămas internat

Te-ar putea interesa si

A murit ultimul procuror de la Nurnberg! Era născut în Ciolt, Maramureș…

Vasile Dale

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: O ceartă la Hideaga a degenerat! A fost nevoie de intervenția mascaților de la IJJ Maramureș. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

Principalele industrii care consumă cele mai multe produse siderurgice din România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.