La data de 04.07.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Teritorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a 2 inculpați, un bărbat și o femeie în vârstă de 25 ani (bărbatul din Cluj Napoca, femeia din județul Mureș) pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 03.07.2021, lucrătorii de poliție din orașul Șomcuta Mare, județul Maramureș, au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, fără drept, într-un imobil din Berchezoaia și refuză să-l părăsească.

Lucrătorii de poliție, care s-au deplasat la fața locului, au constatat că, într-o anexă a imobilului, se aflau două persoane, care ascunseseră o geantă în care se afla cantitatea de 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene și 11 comprimate ecstasy.

n cursul zilei de mâine, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Maramureș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările se desfășoară cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.