BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO TERIFIANT – Şoferul care a nenorocit cu maşina doi tineri, soţ şi soţie cercetat în stare de libertate. Bărbatul a fost transferat la Cluj Napoca

Accident cumplit seara trecută în Baia Mare. O maşină scăpată de sub control a intrat într-o staţie de autobuz şi a lovit în plin o femeie şi un bărbat care se aflau acolo. Amândoi au fost răniţi grav. Victimele accidentului din Baia Mare au suferit răni grave.

Din cauza impactului violent, fata de numai 21 de ani a rămas fără un picior, iar bărbatul s-a ales cu răni severe. Şocaţi, martorii au povestit că maşina avea o viteză considerabilă atunci când s-a produs accidentul.

Din păcate, femeia lovită de maşină în Baia Mare se află într-o stare foarte gravă. Tânăra este, în continuare, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pentru tratament de specialitate. Aceasta a fost operată și acum este în comă pe secția de terapie intensivă.

Şoferul care a provocat accidentul din Baia Mare, cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Bărbatul lovit de maşină în Baia Mare a fost transferat la o clinică de chirurgie din Cluj-Napoca. El a fost supus unei prime intervenții cirurgicale extrem de complicate care a durat aproximativ 12 ore.

Între timp, conducătorul auto care a provocat accidentul de circulaţie a fost audiat de poliţişti şi mai apoi lăsat liber. În acest caz, oamenii legii continuă cercetările şi au deschis un dosar de urmărire penală. Anchetatorii fac verificări în legătură cu comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa informaților Observator Antena 1.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un taximetrist s-a ușurat pe el după ce a fost prins beat în trafic de polițiștii băimăreni

Vasile Dale

APROAPE DE COMĂ ALCOOLICĂ – După ce a provocat accident, un șofer ce avea 3,22 g/l alcool pur în sânge, a fost arestat la domiciliu

Vasile Dale

ACCIDENTE RUTIERE DE DUMINICĂ: Un sălăjean beat a ajuns cu mașina în șanț la Tămaia

Vasile Dale

3 mesaje

Göring iulie 4, 2021 at 9:25 pm

Cercetat in stare de libertate?Inseamnă că e bun avocatul sau ,,procurorul”!Trăsni-ar xxxx in voi doi!!!

Raspunde
Dorel iulie 5, 2021 at 9:23 am

Stie cineva stare de sanatate a persoanelor vatamate??

Raspunde
VICTORIA iulie 5, 2021 at 11:50 am

Asta-i Romania,individul criminal trebuia dus direct la penitenciar.Rusine ,mare rusine pentru cei care lasa in libertate specimene din astea.Oare daca era familia lor procedau la fel/?
Dreptate nu va fi niciodata in tara asta plina de cocalari,corupti .Cred ca si parintii cocalarului cu bmv poarta vina mare ,deoarece stiau ce au crescut ,nu-i lipsea masina nebunului.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.