BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: URȘII REVIN ÎN REPEDEA – Un urs s-a încâlcit astăzi într-un cablu lângă casele oamenilor. Altul fotografiat lângă stația de tratare a apei comunale

Informații noi de vin din nou de la Repedea, acolo unde urșii creează probleme uriașe în comunitate. Asta după ce, în urmă cu puține zile, mai multe animale ale oamenilor au fost pur și simplu sfâșiate de urși. Ei bine, astăzi, în zona Hecica, pe fondul de vânătoare Ruscova, un urs tânăr s-a încâlcit într-un cablu și a rămas captiv, în imediata apropiere a caselor oamenilor.

Imediat localnicii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. Echipajele poliției de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Toxice din cadrul Poliției orașului Borșa, însoțiți de jandarmeria montană de la Vișeu de Sus, au plecat în zona respectivă.

În acest moment forțele de intervenție sunt la fața locului. Deocamdată nu știe dacă acest urs a fost și autorul atacurilor din zonă în urma cărora mai multe animale au fost ucise.

Viceprimarul comunei Repedea ne-a declarat că în zona sunt aproximativ 40-45 de urși iar unul dintre aceștia (tot tânăr) a fost fotografiat în zona Stației de Tratare a Apei Potabile Comunale.

știre în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CURĂŢĂM ROMÂNIA: 4000 de kg de deșeuri adunate în patru zile

Redactie

ATAC TERORIST ASUPRA AMBASADEI ROMÂNIEI LA KABUL: Un diplomat român mort şi unul rănit (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Incendiu la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. 5 pacienți evacuați. A luat foc acoperișul din zona de primiri urgențe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.