BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: FILAT – Porsche Cayenne înmatriculat în Italia dubuit cu țigări depistat de polițiști în Baia Mare (actualizare)

În aceste moment în curtea unei societăți comerciale situate pe strada Mărgeanului din Baia Mare are loc o acțiune de amploare a polițiștilor maramureșeni. Totul în urma unui FILAJ realizat ca la carte! Ce s-a întâmplat de fapt (din informațiile noastre obținute pe surse).

Șoferul unui autoturism marca Porsche Cayenne înmatriculat în Italia a fost blocat în curtea societății comerciale de mai multe echipaje ale poliției, dar și de alte autoturisme în care erau polițiști în civil.

Imediat șoferul a fost reținut iar autoturismul percheziționat. În interior s-a descoperit o cantitate mare de țigări de contrabandă. Mașina a fost sechestrată de poliție și dusă la sediul IPJ pentru continuarea anchetei. La fel s-a întâmplat și cu șoferul.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, 08 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, au identificat într-o parcare de pe strada Mărgeanului din Baia Mare, un tânăr de 26 ani din Ucraina.

Acesta a coborât de la volanul unui autoturism în care se aflau țigări de contrabandă.

În urma efectuării percheziției autoturismului în cauză, au fost identificate și ridicate 11.428 pachete de țigări, produse accizabile, care trebuiau plasate sub regim vamal, provenite din contrabandă.

Țigările au o valoare aproximativă de 171.000 de lei.

Autoturismulul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în cursul zilei de mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor persoanelor participante la activitatea infracțională și tragerii acestora la răspundere penală.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Bărbat din Boiu Mare, lovit şi tâlhărit. Trei persoane reţinute

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Pompierii din Târgu Lăpuș au salvat viața unui cal căzut într-o mlaștină din zona fostei mine Răzoare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: CĂTĂLINA – 2 muncitori au fost electrocutați, unul mortal, de un cablu rupt de la rețeaua de înaltă tensiune. (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.