EvenimentTara Lapusului

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Un bărbat s-a răsturnat pe plafon la Dămăcuşeni, un altul s-a accidentat după ce a căzut un utilaj agricol peste el

Azi-noapte, la ora 00.50, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe raza localității Dămăcușeni.
La fața locului polițiștii au identificat un tânăr de 24 de ani din oraș, ca fiind conducătorul autoturismului implicat în accidentul rutier.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că într-o curbă deosebit de periculoasă, șoferul a pătruns pe contrasens și a lovit un cap de pod din beton, după care s-a răsturnat pe plafon.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei
Tânărul se afla singur în autoturism, iar în urma impactului a suferit leziuni, și a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul din Târgu Lăpuș în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

*****
Ieri, la ora 12.49, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment produs în localitatea Chelința, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani din Chelința, în timp ce efectua lucrări agricole cu un utilaj agricol, s-a dezechilibrat și a căzut sub acesta, fiind accidentat de roata stânga spate,care a trecut peste bărbat.
În urma evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.



*****

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Maramureș

Ieri, 07 iulie, polițiștii din Vișeu de Sus și cei ai Serviciului Rutier Maramureș, împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Maramureș, au executat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
Pe parcursul acțiunii polițiștii au verificat 35 de autovehicule și au constatat 22 de contravenții, fiind sancționate cu amenzi în valoare totală de aproape 11.000 de lei.
Ca măsură complementară, s-a dispus reținerea a cinci certificate de înmatriculare și a unui permis de conducere pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Te-ar putea interesa si

ŞI-A ÎNCHEIAT SOCOTELILE CU VIAŢA: Un bărbat din Dragomireşti s-a spânzurat

Vasile Dale

FOTO: Motociclist rănit la intrare în Baia Mare. Accident la Ilba (actualizare)

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT LA DĂMĂCUȘENI: O gospodărie arde ca o torță. Flăcările au afectat și casa din vecini. Pagube uriașe (FOTO, VIDEO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult