BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ”Puțulică de VIȘEU” a fost reținut. A vrut să violeze o femeie într-o frizerie. El va fi prezentat instanței pentru arestare preventivă (actualizare)

Revenim cu informații noi despre cazul oribil petrecut sâmbăta trecută pe raza orașului Vișeu de Sus. Atunci un puștan în vârstă de 18 ani a intrat într-o frizerie situată la parterul blocului în care locuia cu intenția de a o viola. Femeia în vârstă de 32 ani a reușit să se apere. Totuși, ”puțulică” a reușit să o tâlhărească sustrăgându-i din buzunarul pantalonilor banii.

Apoi a fugit. Femeia a cerut imediat ajutor la 112. Polițiștii l-au prins în Sighetu Marmației în timp ce intenționa să tâlhărească un bătrân în plină stradă.

Vișeuoanul a fost internat la Psihiatrie la Spitalul Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize de specialitate. Aceasta a stabilit că faptele au fost comise cu discernământ.

Drept urmare, adolescentul a fost reținut de polițiști și depus în arestul IPJ Maramureș pentru 24 de el. El urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spune IPJ Maramureș: Reținut pentru tentativă la viol şi tâlhărie calificată

Ieri, ora 15.45, urmare a probatoriului administrat de polițiștii din Vișeu de Sus pe numele tânărului de 18 ani, a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie calificată.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 08 iulie, Judecătoria Vișeu de Sus a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de azile, pe numele tânărului de 18 ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie calificată. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE – Un baiat de 16 ani din Fărcașa și-a împușcat accidental prietenul cu arma de vânătoare a tatălui (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: TRAGEDIE LA ONCEȘTI – Șoferul a murit decapitat, pasagerul în stare critică. Mașina s-a înfipt într-un podeț (actualizare)

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT GRAV: SOFER INCARCERAT DUPA CE S-A LOVIT DE UN TAF PE VALEA ROMANA. A MURIT LA SPITAL (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.