BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Bărbat din Repedea bătut măr de doi localnici care ar fi simpatizanți USR

Scandal monstru ieri după amiază în fața unui magazin din Repedea. Un bărbat susține că a fost amenințat și bătut de doi localnici (frați se pare) simpatizanți ai partidului Uniunea Salvați România (USR). Cititorul nostru, Ioan Kaniuka, ne-a trimis și fotografii cu el plin de sânge în urma agresiunii.

”Mă scuzați că vă deranjez. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că am fost amenințat și agresat fizic de doi frați din comuna repedea. Cei doi se laudă cu prefectul județului, spunându-mi că nu voi rezolva nimic pentru că prefectul e de la ei din partid și este de-al lor. M-au desfigurat în fața magazinului, mi-au spart nasul, mi-au rupt două inele și multe multe altele. Am sunat la 112 și a venit poliția. Nu este prima dată când sunt amenințat și chiar am mai depus plângeri. Acum însă m-au bătut. Am depus plângere la poliție” ne-a scris bărbatul.

Poliția confirmă agresiunea și spune că polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.15. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire și alte violențe.

știre în actualizare

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ: Ţigări de peste 10 000 de lei ridicate şi o maşină indisponibilizată de poliţiştii din Remeţi

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Pizzar din Baia Mare săltat de la serviciu după ce a şantajat şi ameninţat o poliţistă (ACTUALIZARE)

Redactie

MASINA UNUI POLITIST DE FRONTIERA S-A RASTURNAT PE DEALUL HERA: SOFERUL VINOVAT a părăsit locul faptei. Poliţia îl caută (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.