BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIȘEU DE SUS: ”PUȚULICĂ DE VIȘEU” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

După ce a fost reținut pentru 24 de ore, inculpatul Viorel Claudiu Rus (18 ani) a fost prezentat ieri magistraților de la Judecătoria Vișeu de Sus cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis cererea procurorilor și a dispus trimiterea acestuia în arestul IPJ Maramureș pentru următoarele 30 de zile. Acesta a declarat constație împotriva măsurii.

Solutia pe scurt

Înch. pen. nr. 547/08.07.2021.În baza art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, rap. la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus în dosarul nr. 844/P/2021, ca fiind întemeiată şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului: RCV cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracțiunea de viol, fapta prev. și ped. de art. 32 alin. 1 raportat la art. 218 alin.1 Cod penal si tâlhărie calificata, faptă prev. si ped. de art. 233, 234 alin 1 lit. d din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin 1 din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08 iulie 2021 şi până la data de 06 august 2021, inclusiv. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul RCV. Potrivit. art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/07/08/exclusiv-foto-putulica-de-viseu-a-fost-retinut-a-vrut-sa-violeze-o-femeie-intr-o-frizerie-el-va-fi-prezentat-instantei-pentru-arestare-preventiva/

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Salvamontiştii au intervenit într-o zonă greu accesibilă pentru salvarea unei femei de 64 de ani care s-a accidentat

Redactie

Galerie foto: 8 adulți și un copil au fost răniți la Seini. 4 au rămas încarcerate – ACTUALIZARE

Vasile Dale

IMAGINI INCREDIBILE CU POLIȚIA PE URME: Șoferul (fără permis) unui Mercedes a ”inaugurat” noul pod peste Someș de la Ulmeni. O fată a sărit din mașină în mers iar mașina a rămas suspendată (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.