BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO / VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE LA BALASTIERA APA. Detalii exclusive. Un tânăr fotbalist (22 ani) din Seini ar fi sărit în apă de pe hidrobicicletă deși nu știa să înoate

Astăzi, în jurul orei 19:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedată, în balastieră la Apa.

Băiatul, în vârsta de 22 de ani, din Seini, se afla cu hidrobicicleta când a căzut în apa sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. De mai bine de 2 ore pompierii militari caută trupul băiatului.

În sprijin, au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj 4 scafandrii militari care mâine dimineață, vor suplimenta forțele pentru căutarea băiatului.

ACTUALIZARE: SURSE

Conform surselor noastre pe hidrobicicletă (închieriată cel mai probabil) era patru tineri. Niciunul nu purta vestă de salvare. Dintre cei patru doar unul singur știa să înoate. Aceleași surse susțin că tinerii ascultau muzică la un volum mare și consumau băuturi alcoolice (bere). Ba mai mult, tânărul (deși nu știa să înoate) a sărit pur și simplu în apă. În orice caz, ancheta este în plină desfășurare.

Sorin juca fotbal la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria SUD.

ACTUALIZARE – ISU Satu Mare

tatal tanarului a privit neputincios de pe mal operatiunile de cautare

Persoana a fost găsită astăzi, în jurul orei 10:20.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – S-a izbit cu mașina de un stâlp în Baia Sprie

Vasile Dale

VIN VREMURI C*******E PESTE ROMANIA. BATAIE PENTRU HARTIE IGIENICA LA REDUCERE IN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: A adomit la volan în Vadu Izei și a ajuns cu mașina printre parapeții metalici de protecție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.