BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: La ora 23.00 o fetiță de 5 ani a ieșit în stradă și s-a izbit de o mașină în zona Cuprom din Baia Mare (actualizare)

Accident rutier în zona fostului Combinat Cuprom din Baia Mare. Din primele informații se pare că o fetiță în vârstă de aproximativ 5 ani ar fi fugit direct în șosea și s-a izbit în zona laterală a unui autoturism care trecea prin zonă.

Imediat la fața locului s-au adunat zeci de oameni. Poliția și un echipaj SMURD sunt la fața locului, transportând-o la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul înregistrat fiind zero.

IPJ Maramures

Aseară, 10 iulie, la ora 22.50, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Luminișului din municipiu.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani din Baia Mare, dinspre strada Horea înspre strada Luminișului, a surprins și accidentat o minoră de 6 ani, care s-a angajat în traversarea străzii.

Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Trei ordine de protecție provizorie emise de polițiști în weekend în Tăuţii Măgherăuş, Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO / IMAGINI DURE: Bogdan Marișca și Sebastian Itu s-au lovit cu mașina de copaci la Raliul Maramureșului. Copilotul a fost rănit – ACTUALIZARE 3

Vasile Dale

REVOLTĂTOR ÎN BAIA MARE: Statuia lui Gheorghe Șincai, vandalizată de mai mulţi tineri (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.