BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Foto/video: Pradator sexual prins de politisti intr-un parc din Baia Mare. Bărbatul a fost dus DESCULȚ în sediul Poliției

Un barbat in varsta de 42 de ani din Baia Mare a fost ridicat de politistii din Baia Mare in urma cu putin timp dintr-un parc din zona centrala a orasului.

Barbatul statea pe o banca si se masturba in vazul tuturor, in special al copiilor.

Actualizare IPJ MARAMUREȘ

La data de 8 iulie, în timp ce o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare executa atribuţii de serviciu în Parcul Dacia a observat un bărbat, care practica acte de exhibiționism.

Bărbatul a încercat sa fugă în momentul în care a observat polițiștii, însă acesta a fost prins și imobilizat de polițiști.

Bărbatul, de 42 de ani, din Baia Mare, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, în vederea continuării cercetărilor și a stabilirii stării de fapt.

În cauză, sunt efectuate cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută de art. 375 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Un bărbat din Poienile de Sub Munte a murit și patru persoane rănite pe Bulevardul Independenței (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Polițiștii au vrut să oprească o mașină de teren cu focuri de armă, dar ar fi împușcat o fetiță de șapte ani la Poienile de Sub Munte (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TRAFIC MARAMUREȘ / ACTUALIZARE: Două mașini s-au ciocnit între Ilba și Cicârlău (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.