Important

Deputat PSD, Gheorghe Șimon: „Cronica unui eşec anunţat: Florin Cîţu a preluat portofoliul Finanţelor”

Preluarea interimatului la Finanțe de către Florin Cîțu nu este altceva decât reluarea, în aproape aceeaşi termeni, a unui eşec arhicunoscut de români. A mai condus acest minister vital pentru români şi nu s-a remarcat decât prin speculaţiile financiare la adresa propriei monede și în îndatorarea țării fără limite. Acum e gata să-și ducă misiunea sinistră până la capăt!

Luptele interne din PNL au înlăturat un ministru care şi-ar fi făcut datoria, dar nu a fost lăsat pentru că „nu a corespuns”. Oare ordinele cui le-a ascultat Cîţu când l-a demis? Acţiunile neisipirate ale unui premier la fel de neinspirat nu fac decât să adâncească o criză care nu pare să se mai termine pentru români.
În tot acest timp PNNR a fost amânat, campania de vaccinare împotriva COVID-19 este un eşec de proporţii, deficitul de cont curent ajuns al doilea cel mai mare din UE, iar valul 4 al bolii care a îngenuncheat sistemul sanitar este tot mai aproape. Întrebările sunt multe, dar răspunsuri nzu pare să ofere nimeni. Ministrul Nazare a fost demis pentru că nu a vrut să facă plăți prin teritoriu acolo unde avea interes electoral Cîțu? Nu a făcut front comun cu premierul care nu-şi doreşte impozitarea marilor multinaționale?
Întrebări fără răspuns, dar consecinţele acţiunilor lui Cîţu sunt dramatice pentru români:
schimbarea ministrului Finanțelor va influenţa piețele financiare, lipsa de decizie din Ministerul Finanțelor Publice va sărăci românii şi mai mult.



Te-ar putea interesa si

ZBORURILE EXTERNE BAIA MARE – LONDRA ȘI BAIA MARE – MILANO vor fi operate sâmbătă și luni de pe AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ

Vasile Dale

Evenimente organizate de Ziua Internațională a Lecturii

Redactie

WWF avertizează că în cazul incendierilor de vegetație riscul de extindere a focului în zona forestieră este foarte mare, ceea ce ar afecta aproape iremediabil ecosistemul forestier

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult