Important

MARȚI 13- Ziua Informării Preventive (VIDEO)

Mâine, marţi 13, este marcată Ziua Informării Preventive. Activitatea, derulată sub sloganul “Acasă în siguranță”, urmărește conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor privind apărarea împotriva incendiilor în locuința proprie, cât și asupra a ce i-ar putea salva pe timpul nopții, în cazul producerii unui incendiu (dotarea locuințelor cu detectoare de fum autonome și stingătoare de incendiu).

Pentru mai multe informații utile despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență, accesați portalul https://fiipregatit.ro/ sau descărcați aplicația DSU din Google Play Store și AppStore.

Ziua Informării Preventive este marcată în fiecare zi de marți 13, după ce în anul 2011, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență s-a raliat unei iniţiative în acest sens, desfășurată la nivel european.

Te-ar putea interesa si

LET’S DO IT, ROMANIA: Mii de maramureşeni la cea ai mare acțiune de ecologizare (FOTO)

Vasile Dale

INFORMAŢII UTILE: Cum se fac programările la consultații pentru Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Vasile Dale

CODUL RUTIER SE SCHIMBĂ: Permis suspendat pentru 120 de zile și amenzi uriașe pentru cei care nu respectă legea

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.