Important

INFRACŢIUNI RUTIERE: Doi şoferi reţinuţi pentru consmu de alcool la volan: unul în Baia Mare – 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt la Borşa – 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, 12 iulie, ora 07.15, polițiștii din Baia Mare, au oprit pentru control, un autoturism, condus pe bulevardul Unirii din municipiu.
La volan a fost identificat un bărbat de 58 de ani din Baia Mare, care în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Dr. C-tin Opriș Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*****

De asemenea, la ora 19.40, polițiștii din cadrul Poliției Borșa, în timp ce efectuau controlul traficului rutier pe strada Negoiescu din oraș, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 62 de ani din Borșa.
Deoarece conducătorul auto emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la C.P.U. Borșa unde i s-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Mașinile Salvamont au drept de girofar. Legea a fost promulgată

Redactie

BILANŢ ISU MARAMUREŞ OPT LUNI: Peste 5.000 de intervenţii, peste 220 de focuri lichidate

Redactie

INFORMARE METEO: Ger şi vânt în Maramureş în următoarele zile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.