Maramuresul Istoric

Maramureşean, condamnat pentru viol, oprit la intrarea în ţară

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au oprit la intrarea în țară un maramureşean căutat de autorităţile române, care are de executat cinci ani de închisoare pentru viol.

În data de 12 iulie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România V.M., în vârstă de 42 de ani, din judeţul Maramureş.

Cu ocazia verificărilor, colegii noștri au constatat faptul că bărbatul este căutat de către autoritățile din România pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Pe numele acestuia, Judecătoria Dragomireşti a emis un mandat european de arestare.

Persoana în cauză are de executat cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: În seara de Crăciun de rit vechi, un pompier civil din Poienile de Sub Munte a stins un incendiu izbucnit la un autoturism

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Șmecheraș de Bârsana! Un puștan cu Audi, urmărit de poliție, a ajuns cu mașina într-un gard

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Judecătoria admite executarea silită a primarului Vasile Moldovan pentru recuperarea cheltuielilor de judecată efectuate de consilieri în procesul privind dizolvarea Consiliului Local

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.