Eveniment

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: Reţinut după ce au furat două inele de pe degetele unei bătrâne

Criminalistica..arta preciziei. Autorul unei tâlhării calificate identificat și reținut de polițiști

În seara zilei de 13 iulie a.c., în jurul orei 22.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Gheorghe Bilașcu, în incinta unui apartament a avut loc o tâlhărie asupra unei bătrâne de 90 ani.
Urmare a efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au constatat că femeia a deschis ușa apartamentului unde locuia, moment în care o persoană de sex masculin a intrat și folosind forța fizică, a imobilizat-o și i-a sustras două inele de pe degete. Ulterior, persoana a fugit pe geamul imobilului.
În continuare, polițiștii au efectuat cercetări pentru identificarea persoanei și tragerea la răspundere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
În urma exploatării criminalistice a urmelor găsite și ridicate din locul săvârșirii infracțiunii a fost identificat un suspect, un tânăr de 19 ani din Baia Mare.
Față de tânăr, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

*****

Pe numele tânărului de 21 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată, Judecătoria Baia Mare a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Accident rutier pe strada Culturii. O maşină s-a răsturnat, un șofer încarcerat (ACTUALIZARE)

Redactie

ACTUALIZARE: Impact violent la Dumbrăviţa, cu trei victime conştiente (FOTO)

Redactie

EXCLUSIV: S-AU RELUAT CURSURILE: În Baia Mare și Cavnic – Un elev de clasa a III-a, o educatoare și 2 îngrijtoare depistați pozitiv COVID-19

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.