Eveniment

TREI INFRACŢIUNI: Dosar penal pentru o femeie de 52 de ani după ce a căzut de pe un ATV

Ieri, 14 iulie, la ora 21.33, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier soldat cu vătămarea unei pesoane în localitatea Văleni, pe D.C. Tinoasa.
În urma deplasării și cercetării la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 52 ani din Călinești a condus un ATV din direcția centrul localității înspre zona numita Secătura, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut de pe ATV pe partea carosabilă, suferind leziuni.
Femeia de 52 ani nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza accidentării, fapt pentru care a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale și prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia de 52 ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul, iar ATV-ul condus este neînmatriculat sau neînregistrat.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Prinşi la volan băuţi: unul cu alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, altul cu 0,59 mg/l

Redactie

FOTO: Și-a scăpat scrumul de la țigară pe scaun iar mașina a luat foc

Vasile Dale

PENTRU CĂ I-A FĂCUT PĂCĂLICI: O mie de lei amendă pentru o femeie care a comentat pe facebook despre Poliția Locală Sighet (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult