Descoperire macabră la Șomcuta Mare, acolo unde a fost găsit cadavrul unei femei într-o vale din zona cartierului Calea Mireșului.

Imediat polițiștii au sosit la fața locului și au deschis o anchetă. Se pare că femeia în vârstă de aproximativ 50 ani ar fi consumat băuturi alcoolice în Șomcuta Mare. Cel mai probabil în drum spre casă ar fi căzut în vale și a decedat, înecându-se.

Cadavrul a fost examinat exterior negăsindu-se alte urme de violență. El a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 16 iulie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 despre faptul că în Valea Căicana de pe strada Cornului din oraș se află o femeie căzută în apă.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind prezent și un echipaj S.A.J. Maramureș, care a constatat decesul femeii.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat cadavrul ca fiind al unei femei de 48 ani din Șomcuta Mare.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.