BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO – NE MINT ÎN FAȚĂ: O săptămâna le-a trebuit pentru a umple o groapă cu pietriș. ”Tilicarul” numit prefect ne spune că NU SUNT RESTRICȚII! O minciună gogonată

Astăzi Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române, dar și ”tilicarul” ajuns prin numire politică prefect al județului Maramureș ne-au anunțat cu surle și trâmbițe faptul că s-a reluat circulația rutieră pe DN17C între Moisei și Săcel. Acolo, din cauza aluviunilor cauzate de ploile torențiale, un podeț s-a surpat iar traficul rutier a fost închis.

Ce spune Centrul INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17C, între localitățile Săcel și Moisei, județul Maramureș, a fost reabilitată suprafața de rulare, astfel că traficul rutier s-a reluat pe ambele sensuri. Reamintim faptul că, din cauza unui podeț rupt de aluviuni, circulația fusese oprită din data de 10 iulie, fiind deviată pe ruta Bogdan Vodă – DJ 188 – Vișeul de Jos – DN 18 – Moisei.

Ce spune prefectul mincinos

”Circulația este DESCHISĂ pe DN 17C între localitățile Săcel și Moisei, județul Maramureș. NU există restricții de circulație. La ora actuală toate autovehiculele până în 40 de tone pot să folosească această rută!” se laudă tilicarul pe facebook.

Care este realitatea?

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii realizate pe DN17C în zona podețului surpat. Cum se circula? Fără restricții? Serios? Nu suntem atât de bătuți în cap să nu vedem realitatea. În acest moment, în realitate, se circulă pe un singur sens, alternativ. Deci nu avem restricții? Nu există semafor. Avertizările pentru conducătorii auto sunt aproape inexistente.

Au aruncat acolo trei panouri care să delimiteze groapa de partea carosabilă, pardon umplutura de pietriș. Totul a durat o SĂPTĂMÂNĂ. Câți bani s-au folosit oare și mai ales când vor fi în stare să refacă un amărât de podeț de pe DN17C?

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Polițiștii rutieri, în acțiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere

Vasile Dale

SOCANT IN LUCACESTI: A LUAT FOC IN INCERCAREA DE A STINGE FOCUL EXTINS INTR-UN LAN DE PORUMB

Vasile Dale

Reportaj AP la graniţă: cum păzesc românii frontierele Uniunii Europene in zona Maramuresului (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.